![]() |
![]() |
Anasayfa | REKLAM VER | WORK & TRAVEL FIRSATI | Sosyal Gruplar | Müzik | Video izle | Resim Galerisi | Eğitim | Güncel Haberler | Komik Şeyler | BUGÜNÜN MESAJLARI | ![]() |
|
|
#1 |
|
Yönetici
![]() Giriş: Feb 2007
Teşekkür Sayısı: 155
284 Mesajda 245 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 18899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Parayı bastır vahşeti canlı canlı izle
![]() Çinliler işi paraya döktü. İnekleri kaplanların önüne atıyor, turistler fotoğraf çekiyor. Çin'deki Sibirya Kaplarını koruma parkında, turistler 300 TL karşılığında bir ineğin nasıl parçaladığını izliyor. Kanadalı amatör bir fotoğrafçı kamyondan atılan ineği parçalayan beş aç kaplanı görünce büyük bir şok yaşadığını belirterek şöyle konuştu: Parkın kafessiz bölümünde rehberli geziye başladık. Görevliler kaplanlara et atmaya başladı. Sonra üç canlı tavuk ve bir sülün bıraktılar. Otobüstekiler fotoğraf çekiyordu. Daha sonra büyük bir damperli kamyondan canlı bir inek yere atıldı. Bitkin görünüyordu. Kaplanlar yaklaşırken ayağa kalktı ama birkaç saniyede tekrar yerdeydi. Gözlerime inanamadım, şoke oldum
|
|
|
|
#2 |
|
Çalışkan Üye
![]() Giriş: Dec 2009
Teşekkür Sayısı: 8
40 Mesajda 38 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 2329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap : Parayı bastır vahşeti canlı canlı izle
Bu Çinliler Amma Pis Adamlar Yaa
Pis Acımasızlar Her B**uda Yerler Utanmasalar İnsan Etide Yicekler
|
|
|
#3 |
|
fark!... kişidedir.. !!
![]() Giriş: Apr 2009
Teşekkür Sayısı: 28
19 Mesajda 19 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 1351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap : Parayı bastır vahşeti canlı canlı izle
haberlerde izledim de içim almadı ... çinliler yapıyor iyi güzelde gözden kaçan bir durumda birileride para verip izliyo... arz talep işi. bu vahşetten zevk alan manyakları bi temiz dövmek laızm hatta olmadı kaplanlara onları tek tek yem etcen
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|