![]() |
![]() |
Anasayfa | REKLAM VER | WORK & TRAVEL FIRSATI | Sosyal Gruplar | Müzik | Video izle | Resim Galerisi | Eğitim | Güncel Haberler | Komik Şeyler | BUGÜNÜN MESAJLARI | ![]() |
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: hiç doğa üstü olay yaşadınızmı? | |||
| cin |
|
14 | 18.42% |
| deja vu |
|
32 | 42.11% |
| karabasan |
|
30 | 39.47% |
| Oylayanlar: 76. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aktif Üye
![]() |
hiç doğa üstü olay yaşadınızmı?
![]()
KEREM GİBİ Yüreklerin kulakları sağır... Hava kurşun gibi ağır... Ben diyorum ki ona: -Kül olayım kerem gibi yana yana Ben yanmasam,sen yanmasan,biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. Hava kurşun gibi ağır. Bağır bağır bağırıyorum. Koşun kurşun eritmeğe çağırıyorum... (NAZIM HİKMET RAN) Bu mesaj en son " 27-10-2007 " tarihinde saat 03:13 PM itibariyle devilish_kill tarafından düzenlenmiştir... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Giriş: Jun 2007
Teşekkür Sayısı: 0
0 Mesajda 0 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap : hiç doğa üstü olay yaşadınızmı?
ben yaşamadımm
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yabancı
![]() Giriş: Jun 2007
İtibar Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben yaşadım
B gün internetten cini araştırdın Nas suresini okuyunca göründüklerini öğrendim.İnanmadım ilk önce sonra biakşam deniyim dedim.DEnedim gördüm onu kapının içinden geçmiş bana bakıyodu siyahtı hobit boyundaydı kafası at kafasına benziyo birazda üçgen gibiydi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yabancı
İtibar Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yemin ederim ki bu olay oldu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Acemi
İtibar Gücü: 151 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wala denemyin görünüolar geliolar ve bi daha gitmiolar die duymustum..........
bismillah
I Would Never Let YoU Go!!! & I Would AlwaYs LoVe YoU, ..So I WilL... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() T€€l m€ Wh@t ? Wh@t €ls€ To S@y! To M@k€ YoU Com€ B@cK.. and B€@k M€ L!k€ Th@t! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @M@N Salla GiTsİN!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
[*ªµﯼέ•]
İtibar Gücü: 378 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hyr ama şu cinlerden acaib korkuorum Allah sen koru..
|
|
|
|
#7 |
|
Çalışkan Üye
![]() Giriş: May 2007
İtibar Gücü: 1519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya benim bildiğim yani Nas süresini okuyunca o tür şeyler gözükmezmiş..yani ben korktuğum için her akşam uymadan önce 3 kez okuyom öle uyuyom..mışıl mışıl da uyuyom..tabi bana da öle bişey oldu..anlatim ama korkuyom
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Çalışkan Üye
![]() Giriş: May 2007
İtibar Gücü: 1519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ne oldunu bilmiyorum..arkadaşlara anlatmıştım...karabasan mı ne diyolar oymuş...ben yurtta klaıyodum işte..bu geçen sene oluyo..biz arkadaşlarla ruh çağırmaya karar verdik..benim ranzamın üstünde sace bi tahta vardı yatak yoktu..neyse oraya çıktık başladık işte..geldi galiba..hemen bıraktık tabi..dua felan okuduk..neyse yatmaya karar verdik..korktumuz için de 3 kişi aynı yatakta yattık
benim yanımda yasemin diye bi arkadaş vardı..gece bi ara uyandım işte yasemin beni uyandırıyo..'demet kalk' felan diyo..ama inanmıcaksınız ama (yasemin yanımda yatıyo..ama başka bi yaseminde beni uyandırmaya çalışıyo..çok fena korkmuştum..gözlerimi hemenkapatıp dua felan okudum..gözümü açtığımda yine karşımdaydı..bidaha başladım okumaya gitti..tabi bukadarlada bitmedi.. ben başka bi yatağa geçtim işte.. uyudum..biraz sonra uyandım..böle bişey beni omuzlarımdan aşa yani yatağa doru bastırıyodu..konuşamadım..bağırmaya çalıştım bağıramadım..yan dönmeye çalıştım dönemedim..yine dua okudum..öle gitti ..sonra başka bi odada arkadaşım vardı onun yanına gidip yattım..ama çok korktum ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye
![]() |
böyle şeyler gerçektir jnm çünkü o karabasandır ama ztn uyuma'dan önce nas suresini de okumayı ihmal etme we ztn o karabasan konuşuyoz ama ses çıkaramiyoruz hareket edemiyoz sen ruh çağırmasaydın bunlar belki'de başına gelmezdi.....ama nas suresini hiç ihmal etme we ben'den sana tawsiyee bi daha ruh çağırma çünkü bende çağırmıştım töwbe ettim artıq sende töwbe et yoqsa seni seni korkutmaq istemem ama başına bişi gelebilir ....
![]() ![]()
KEREM GİBİ Yüreklerin kulakları sağır... Hava kurşun gibi ağır... Ben diyorum ki ona: -Kül olayım kerem gibi yana yana Ben yanmasam,sen yanmasan,biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. Hava kurşun gibi ağır. Bağır bağır bağırıyorum. Koşun kurşun eritmeğe çağırıyorum... (NAZIM HİKMET RAN) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aktif Üye
![]() |
KARABASAN ANLAMI:
Halk arasında Karabasan yada Al Karısı şeklinde isimlendirilen olay hakkında 2 inanış mevcuttur.Bazı bilginler bunun cin yada cinlerin eseri olduğunu düşününürler. Bilim adamları ise bunun uyku ile uyanıklık arası bir durumda olduğunu söyler. Çoğunlukla uykudan uyandığınızı sanırsınız. Ancak aslında uyku hali devam eder.Beyin uyandığını düşünür ama vücüt hala uyku halindedir. Bu arada bir çeşit halusunasyon görürsünüz. Herkes de ayrı bir senaryo söz konusudur. Uyandığınız yada uyandığınızı sandığınız halde yataktan kalkamamanız, bir güç tarafından hareketlerinizin engellenmesi, kıpırdayamamanız yada konuşamamanız, bağırmaya çalıştığınız halde sesinizin tüm çabalamalarınıza rağmen çıkmaması, bu sure zarfında çeşitli sesler ve halusunasyonlar görmeniz karabasan'ın belirtileridir. Bilim adamlarının açıklamaları benim için tatmin edici. Cin görüşü bence halk arasında dolaşan hurafelerden öte değil. Ek olarak karabasan genellikle kişinin psikolojik problemler yaşadığı ve stresli olduğu günlerde ortaya çıkar. Ben de karabasan tecrübesini bir çok kez yaşadım. Dediğim gibi stresli olduğum zamanlara denk gelmişti. Halisünasyon görmedim sadece odanın içini hareketsiz bir biçimde bir kaç dakika izledim. Bu konuda karabasan hakkında herkes görüşlerini bildirebilir. Başınızdan geçen tecrübeler varsa hep beraber dinleyelim yorumlayalım. ![]()
KEREM GİBİ Yüreklerin kulakları sağır... Hava kurşun gibi ağır... Ben diyorum ki ona: -Kül olayım kerem gibi yana yana Ben yanmasam,sen yanmasan,biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. Hava kurşun gibi ağır. Bağır bağır bağırıyorum. Koşun kurşun eritmeğe çağırıyorum... (NAZIM HİKMET RAN) Bu mesaj en son " 26-06-2007 " tarihinde saat 02:19 PM itibariyle devilish_kill tarafından düzenlenmiştir... |
|
|
|
![]() |
| Tags: cin, deja vu, karabasan |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|