![]() |
![]() |
Anasayfa | REKLAM VER | WORK & TRAVEL FIRSATI | Sosyal Gruplar | Müzik | Video izle | Resim Galerisi | Eğitim | Güncel Haberler | Komik Şeyler | BUGÜNÜN MESAJLARI | ![]() |
|
|
#1 |
|
Acemi
![]() Giriş: Jul 2006
Teşekkür Sayısı: 0
0 Mesajda 0 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi ArkadaşLar Son KeLime Şiir Atışması...
Arkadaşlar, bu topic bir geyik ya da oyun topiği değildir.. Şiir bölümünde olmasına dikkatinizi çeker ve bu şekilde bir atışmayı başlatırım..
Burada herkes bir üst kullanıcının yazmış olduğu DÖRTLÜĞÜN veya ŞİİRİN, SON KELİMESİyle başlayan yeni bir dörtlük ya da şiir yazacak.. Varmısınız?.. Kendine güvenenler gelsin.. Ben başlıyorum.. "Bir ileri erteledim aşkını, Yağmurların sustuğu, Güneşlerin açtığı bir güne.. O zaman tutacağım elini, Bakacağım gözlerine Ve ozaman alacağım seni kendime".. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nymphadora
![]() Giriş: Sep 2006
Teşekkür Sayısı: 1
2 Mesajda 2 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 8142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap : Hadi Arqada$Lar Son qeLime $iir Atı$ması...
kendime bana ben bile uzakken
kendime bile itiraf edemezken sessizce içime sokulup bana önce mutulugu sonra hüznü veren sen şimdi neden yoksunnnnnn |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Acemi
![]() Giriş: Jul 2006
Teşekkür Sayısı: 0
0 Mesajda 0 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yoqsun Yine BuraLarda
Kokunu ÖzLedim Meleğim geL Artıq Koyma Benı BuraLarda Bİ Ba$ıma YaLnız... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nymphadora
İtibar Gücü: 8142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yalnız mıyım ben
sen misin beni yalnızlıga mahkum eden özlüyorum seni sana dokunmayı şimdi gelde dindir acılarımı |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Onursal üye
![]() |
dostum su yazdıklarına biraz daha dikkat et ve kurallara biraz daha uy lütfen...
ben devam ettiriyim Rrruya senn yazdıgını... Acılarımı anlattıgımdandır ki yalnızlıgım Belki biraz da yitmiş şiirlerim Aslolan yaralarsa ve biz de onların esiriysek Neden canımı en çok acıtan dostlarım...?
тняєє яιηgѕ ƒσя тнє єℓνєη-кιηgѕ υη∂єя тнє ѕку, ѕєνєη ƒσя тнє ∂ωαяƒ-ℓσя∂ѕ ιη тнєιя нαℓℓѕ σƒ ѕтσηє, ηιηє ƒσя мσятαℓ мєη ∂σσмє∂ тσ ∂ιє, σηє ƒσя тнє ∂αяк ℓσя∂ ση нιѕ ∂αяк тняσηє ιη тнє ℓαη∂ σƒ мσя∂σя ωнєяє тнє ѕнα∂σωѕ ℓιє. σηє яιηg тσ яυℓє тнєм αℓℓ, σηє яιηg тσ ƒιη∂ тнєм, σηє яιηg тσ вяιηg тнєм αℓℓ αη∂ ιη тнє ∂αякηєѕѕ вιη∂ тнєм ιη тнє ℓαη∂ σƒ мσя∂σя ωнєяє тнє ѕнα∂σωѕ ℓιє. ![]() Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.]
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nymphadora
devam ettiriyim eternal_lıght senin yazdıgını...
dost oldun arkadaş oldun canım kadar sevdim yar oldun hayat değil insan değil bu canı bir can yaktı
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Onursal üye
![]() |
arkdaslar lutfen konunun acılıs sekline uygun yazılar yazalım...yazmayacakasak da burayı işgal etmeyelim...
yaktında ne oldu bir solgun ışık gibiydin yolculugumun en karanlık noktası ateşlerimin korkulu rüyası...
тняєє яιηgѕ ƒσя тнє єℓνєη-кιηgѕ υη∂єя тнє ѕку, ѕєνєη ƒσя тнє ∂ωαяƒ-ℓσя∂ѕ ιη тнєιя нαℓℓѕ σƒ ѕтσηє, ηιηє ƒσя мσятαℓ мєη ∂σσмє∂ тσ ∂ιє, σηє ƒσя тнє ∂αяк ℓσя∂ ση нιѕ ∂αяк тняσηє ιη тнє ℓαη∂ σƒ мσя∂σя ωнєяє тнє ѕнα∂σωѕ ℓιє. σηє яιηg тσ яυℓє тнєм αℓℓ, σηє яιηg тσ ƒιη∂ тнєм, σηє яιηg тσ вяιηg тнєм αℓℓ αη∂ ιη тнє ∂αякηєѕѕ вιη∂ тнєм ιη тнє ℓαη∂ σƒ мσя∂σя ωнєяє тнє ѕнα∂σωѕ ℓιє. ![]() Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.]
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hiperaktif Üye
![]() |
Saat Gece 2 Yoksun
Saat Gece 3 Yoksun Saat Gece 4 Yİne Yoksun:-(.. Saat 5 Cİgaram Bİttİ Gelmezsen Gelme ... Cİgara Bulun Banaaaaaaaaaa.... (psko Durumlari BaŞladi ) Sevgİ Out Cİgara Krİzİ İn....
|
|
|
#9 |
|
Nymphadora
rüya değil düş degil hayal değil
gerçeksin sen benliğimdeki gerçek baharda kuşlar gibi dalımdasın işte haydi sende kabul et evet de bana evetttttttttt (ya ilanı aşk gibi oldu bu )
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Onursal üye
![]() |
evetleri cok duydum
güneşli ve sıcak sandıgım soguk ayaz sabahlarında ne yazık her hayalim bir hüsran her düşüm sen oldun
Bu mesaj en son " 26-12-2006 " tarihinde saat 07:42 PM itibariyle RoCKeR_PriNceSs tarafından düzenlenmiştir... |
|
|
|
![]() |
| Tags: 350iir, arkada351lar, at305351mas305, kelime, son |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|