![]() |
![]() |
Anasayfa | REKLAM VER | WORK & TRAVEL FIRSATI | Sosyal Gruplar | Müzik | Video izle | Resim Galerisi | Eğitim | Güncel Haberler | Komik Şeyler | BUGÜNÜN MESAJLARI | ![]() |
|
|
#1 | |||
|
Jankan
![]() |
Çinlilerin zulmü
BÖYLE BİŞİ YOK İZLEYİN HAK VERECEKSİNİZ
![]() Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Paylaşım Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Şarkı Sözleri Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Resim Yükleme |
|||
|
|
|
|||
|
|
#2 |
|
Jankan
![]() |
Cevap : Çinlilerin zulmü
Çinliler kalitesiz canlılar..
![]() Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Paylaşım Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Şarkı Sözleri Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Resim Yükleme |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() Giriş: Aug 2007
Teşekkür Sayısı: 185
256 Mesajda 200 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 15419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya garip olaylara o kaar iğrenç ekledim ama birinin dövülmesini,zulüm görmesini canlı canlı izleyemiyorum
bu çinliler lanetlenmiş,iğrenç bi ırk.artık ne yapsalarda şaşmamayı öğrendim
![]() İnsanlarda yuvarlak,hayvanların çoğunda ise dikine elips biçiminde olan gözbebeğinin çapı,irise gelen ışığın miktarına göre değişir.Karanlık ve uzklık büyütür gözbebeğini; aydınlık ve yakınlık ise küçültür.Yani bu kararsuz çember,ışık varsa küçülür,ışık yoksa büyür.Yakına bakarken de küçüldüğüne göre,yakın olan aydınlıktır,aydınlıktadır.Uzağın payınakaranlık düşer.Zaten karanlığı kimse yakınında görmek istemez. Aşık olunca da büyür gözbebeği. Demek ki aşık olunan hep uzaktadır.Aradaki mesafenin vediği acıyı azaltmak için maşuka"gözbebeğim" diye hitap edilir... "Bir OrtakTeaM üyesidir"
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Acemi
![]() Giriş: Jul 2009
Teşekkür Sayısı: 1
3 Mesajda 1 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaptıkları eşyalarda ole çin malı almayın uygurlu kardeşlerimiz ölüyor aldıüımız eşyalar sayesinde
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: Jul 2009
Teşekkür Sayısı: 0
0 Mesajda 0 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 77 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |