![]() |
![]() |
Anasayfa | REKLAM VER | WORK & TRAVEL FIRSATI | Sosyal Gruplar | Müzik | Video izle | Resim Galerisi | Eğitim | Güncel Haberler | Komik Şeyler | BUGÜNÜN MESAJLARI | ![]() |
|
|
#1 |
|
)_ ë © K å
![]() |
Arkadaşlar aşağıda cin resimleri verdim lütfen kalbi olan baksın
İŞDE RESİMLER Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.]
ETİKETE GEREK YOK ESKİLER TANIR BİZİ... Dalga Gé¢érim Ama Kırmam .. Ciddiyé Alırım Ama Takmam .. Çévrémdé ßir Çøk Arkadaşım øLabiLir Ama Hépsini Døstum Yapmam .. Huzur Véririm Ama Söz Vérmém .. Tartışırım Ama ßasit Insanlarla Pølémiğé Girmém .. Cıvıtıp $ımarırım Ama Sa¢maLamam .. Özéndiririm Ama Özénmém .. ÖzLéyébiLirim Ama Dönmém !! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yiğitsen Uslandır Beni!
![]() Giriş: Aug 2005
Teşekkür Sayısı: 3
18 Mesajda 17 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 22082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gece gece yapılırmı bu ya
![]() ![]() saolasın
CELLAD OLACAK YİĞİTLER İZDİHAMLARLA ÖLDÜ, ELDE MISIR VE KOLA BÜTÜN ARENA DOLDU, BU İNFAZ GÜNÜ TÜRK'E KUTLU BİR BAYRAM OLDU, İŞTE DİVAN KURULDU VE SEHPAYI BOYLADIN. NÜKREDİT DERLER BANA DÜŞ DEĞİL ATİDİR BU GERÇEK ÖZGÜRLÜK İÇİN ZORUNLU KATİDİR BU ATANIN HİCABINDA GAFLET DEDİĞİDİR BU LAKİN SONUN BELLİYDİ İŞTE İŞTE İPİ BOYLADIN NECE BEDDUA ALDIN HALA DAHA DOYMADIN!!! Yufka Yüreklilerle Çetin Yolar Aşılmaz Dedik Coşkuyla Şimdi Kahpe Yüreklere Kaldık Duy Beni, Duy Beni Eski zamanlardan Savaş Yoldaşım Köle Namlu, Köle Yürekler Hedefindeyim Öldüğüne Değil Hayfım Yosmalar Çarşısında Yaşlanmışlığına Yanarım !!! TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aktif Üye
![]() Giriş: Jun 2006
Teşekkür Sayısı: 0
1 Mesajda 1 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 626 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olm yapılırmı bu yaw:37:
|
|
|
|
#4 |
|
Yabancı
![]() Giriş: Oct 2005
0 Mesajda 0 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok guzel bir espiri
![]() paylasım ıcın sagol |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çalışkan Üye
![]() |
Baya ibiş bir cinmiş ehehe ağzı kulaklarında.
|
|
|
#6 |
|
Aktif Üye
![]() Giriş: Jul 2006
İtibar Gücü: 435 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bak şimdi canım cin istedı ya
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Acemi
![]() Giriş: Sep 2006
İtibar Gücü: 185 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böle bişey olacağını tahmin etmiştim ama %10 falan
![]() ![]()
|
|
|
#8 |
|
Ñ€§£ïH@Ñ & H@I<@Ñ
![]() Giriş: Aug 2005
4 Mesajda 4 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 5607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayy ödüm koptu birdennn kanki yaaaaa
kötü bişiy cıkcak sandım... ama ben eti cini cok severimm yani sadece eti cini
. . . . Anlatılmadan yaşanan ne çok şey var aramızda... Adını koyamadığımız,koysakta yakıştıramadığımız ne çok şey... En ortak yönümüz,en kalıcı yanımız belkide bu. Vazgeçemediğimiz,anlamının bile bilmediğimiz bişey. En sevdiğimiz,en değer verdiğimiz... Göremeyip sadece hissettiğimiz bişey. Bizi biz yapan,bütünleştiren. Aramızdaki uzaklığa rağmen,bizi yakın kılan. Sadece bizim yaşadığımız, Ve sadece bizim bildiğimiz bir şey bu.... (nssllyy) ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Acemi
![]() Giriş: Jan 2006
İtibar Gücü: 208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güsel düşünülmüş saol paylasımın için
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Onursal üye
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() guzeldi yaw..saolasin...
тняєє яιηgѕ ƒσя тнє єℓνєη-кιηgѕ υη∂єя тнє ѕку, ѕєνєη ƒσя тнє ∂ωαяƒ-ℓσя∂ѕ ιη тнєιя нαℓℓѕ σƒ ѕтσηє, ηιηє ƒσя мσятαℓ мєη ∂σσмє∂ тσ ∂ιє, σηє ƒσя тнє ∂αяк ℓσя∂ ση нιѕ ∂αяк тняσηє ιη тнє ℓαη∂ σƒ мσя∂σя ωнєяє тнє ѕнα∂σωѕ ℓιє. σηє яιηg тσ яυℓє тнєм αℓℓ, σηє яιηg тσ ƒιη∂ тнєм, σηє яιηg тσ вяιηg тнєм αℓℓ αη∂ ιη тнє ∂αякηєѕѕ вιη∂ тнєм ιη тнє ℓαη∂ σƒ мσя∂σя ωнєяє тнє ѕнα∂σωѕ ℓιє. ![]() Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.]
|
|
|
|
![]() |
| Tags: cin, resimleri |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|