![]() |
![]() |
Anasayfa | REKLAM VER | WORK & TRAVEL FIRSATI | Sosyal Gruplar | Müzik | Video izle | Resim Galerisi | Eğitim | Güncel Haberler | Komik Şeyler | BUGÜNÜN MESAJLARI | ![]() |
|
|
#1 |
|
YGH Team
![]() |
Sitemize yeni bir sistem eklenmiştir.Bu anahtar kelime sistemi sayesinde açtığınız konunun hangi kelimelerle bulunmasını istiyorsanız konu başlığı altındaki Anahtar Kelimeler bölümüne istediğiniz bir kelimeyi yazabilirsiniz.Birden çok anahtar kelime girmek için aralarına virgül koyarak yapabilirsiniz.Ayrıca yeni açtığınız konuyu sistem siz anahtar kelime girmesenizde konu başlığındaki kelimelerle kendisi otomatik olarak oluşturacaktır.Herkeze hayırlı olsun...
Yolgecenhani.Biz Yönetimi RaistliN
|
|
|
#2 |
|
Yiğitsen Uslandır Beni!
![]() Giriş: Aug 2005
Teşekkür Sayısı: 3
18 Mesajda 17 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 22082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap : Anahtar Kelime(Tags) Sistemi
eyw. zuat eline sağlık birde şu benzer konular vardı eskiden o da geri gelse çok iyi olacak
CELLAD OLACAK YİĞİTLER İZDİHAMLARLA ÖLDÜ, ELDE MISIR VE KOLA BÜTÜN ARENA DOLDU, BU İNFAZ GÜNÜ TÜRK'E KUTLU BİR BAYRAM OLDU, İŞTE DİVAN KURULDU VE SEHPAYI BOYLADIN. NÜKREDİT DERLER BANA DÜŞ DEĞİL ATİDİR BU GERÇEK ÖZGÜRLÜK İÇİN ZORUNLU KATİDİR BU ATANIN HİCABINDA GAFLET DEDİĞİDİR BU LAKİN SONUN BELLİYDİ İŞTE İŞTE İPİ BOYLADIN NECE BEDDUA ALDIN HALA DAHA DOYMADIN!!! Yufka Yüreklilerle Çetin Yolar Aşılmaz Dedik Coşkuyla Şimdi Kahpe Yüreklere Kaldık Duy Beni, Duy Beni Eski zamanlardan Savaş Yoldaşım Köle Namlu, Köle Yürekler Hedefindeyim Öldüğüne Değil Hayfım Yosmalar Çarşısında Yaşlanmışlığına Yanarım !!! TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Onursal üye
![]() |
bu yaptığınız çok iyi oldu
teşekkürler ygh yönetimi
|
|
|
#4 |
|
Yönet!c!
![]() |
eline sağlık kanka
|
|
|
#5 |
|
yorgunum
![]() Giriş: Sep 2006
Teşekkür Sayısı: 1
8 Mesajda 6 Kere Teşekkür Aldı
İtibar Gücü: 5377 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi bir sistem gerçektende teşekkürler
|
|
![]() |
| Tags: anahtar, kelime, sistemi, tags |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|