![]() |
![]() |
Anasayfa | REKLAM VER | WORK & TRAVEL FIRSATI | Sosyal Gruplar | Müzik | Video izle | Resim Galerisi | Eğitim | Güncel Haberler | Komik Şeyler | BUGÜNÜN MESAJLARI | ![]() |
|
|
#1 |
|
Jankan
![]() |
3ds Max Eğitim Seti
Bu seti uzun sure aramistim.Tr3d sattigi egitim cd leridir.5 cd 60 ytl civarinda bir rakamdi. Cd de hazir max modelleri ,texture,bump vs bi cok sey bulunmaktadir.Ayrica dosyalari indirdiginzde icinde 3ds max 7 cıkacaktir.400 dakikadan fazla gorsel anlatim mevcut.Max a baslamak isteyenler kesinlikle kacirmasin.Piyasadaki en iyi egitim cd lerinden birisi. Cd-1 Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Cd-2 Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Cd-3 Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Cd-4 Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Cd-5 Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.]
![]() Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Paylaşım Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Şarkı Sözleri Link'i Görebilmeniz İçin Kayıtlı Üye Olmanız Gerekli.Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.] Resim Yükleme |
|
|
|
![]() |
| Tags: 3ds max, egitim seti |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|